Met de lijsttrekkers van de Gemeenteraadsverkiezingen 2018

Op 21 november 2018 worden de eerste gemeenteraadsverkiezingen voor de nieuwe Gemeente “Het Hogeland” gehouden. Politieke partijen voeren volop campagne, maar zijn vooral met elkaar in debat. Op dinsdag 30 oktober 2018 kunnen kiezers zelf een keer het hoogste woord voeren.

Het Platform Economische Zaken Het Hogeland nodigt alle politieke partijen uit voor een politiek debat.  Aan de hand van een aantal stellingen worden de verschillende partijen uitgedaagd de verkiezingsprogramma’s te verdedigen. Per partij kunnen twee afgevaardigden deelnemen aan het debat. De andere partijleden kunnen plaatsnemen op de tribune.

De lijsttrekkers worden tijdens dat debat uitgenodigd om te reageren op de inbreng van de ondernemers. Als basis zullen hen door de gespreksleider Peter van Dijken enkele thema’s worden voorgelegd. Door de aanwezigen in de zaal kunnen ook onderwerpen worden ingebracht en kunnen ze reageren op stellingen van de lijsttrekkers.

Wanneer : dinsdagavond 30 oktober 2018
Aanvang : 20.00 uur. (tot ca 22 uur)
Locatie : De Blauwe Schuit, Warfstraat 1 te Winsum

Komt allen!