UITHUIZEN – Dijkhuis Schonen in Uithuizen heeft de nieuwe voorjaars- en zomercollectie in huis. De speciaalzaak is daarmee weer helemaal voorbereid op het nieuwe modeseizoen.

“Alles volgens de nieuwe trends, in aansprekende kwaliteitsmodellen en de kleuren die het modebeeld de komende maanden gaan bepalen”, aldus een enthousiaste Dijkuis, die duidelijk uitziet naar het nieuwe modeseizoen.

Dijkhuis Schoenen, gevestigd in de Hoofdstraat Oost, bestaat al meer dan honderd jaar. Het bedrijf koppelt daarmee vakmanschap aan een enorme traditie. “Daarom is het erg vervelend dat er een gerucht de kop opsteekt alsof wij zouden stoppen. Dat is totaal niet waar”, aldus Dijkhuis, die niet onder stoelen of banken steekt dat hij zich mateloos ergert aan het gemak waarmee zo’n vals bericht verspreid wordt. “We zijn zelfs benaderd door een aantal van onze vaste klanten die hun ongerustheid hebben uitgesproken. Maar van sluiten is absoluut geen sprake. Geen denken aan”, verzekert Dijkhuis. “Iedereen is welkom om onze nieuwe en uitgebreide collectie te komen bekijken. Dan is snel genoeg duidelijk dat men aan valse berichten geen geloof moet hechten.”

Bron: Ommelander Courant