De HVU pakt uit met een winkelactie om de middenstand en het winkelend publiek een hart onder de riem te steken. De uitbraak van het Corona virus en de maatregelen die de regering daarna nam hadden en hebben een grote impact op iedereen.

Nu de regels versoepeld zijn, die waarschijnlijk ook in de komende maanden meer vrijheid zullen geven, vindt de HVU het tijd om met een gul gebaar zowel de aangesloten winkeliers als ook het winkelend publiek tegemoet te komen.

Voor alle leden is er een klein verrassingspakket samengesteld die binnenkort door het bestuur persoonlijk zal worden overhandigd.

Niet alle middenstanders zijn even hard getroffen door deze (economische) crisis maar de HVU is van mening dat vele winkeliers en met name de Horeca, de kappers en de opticiens het flink voor de kiezen hebben gehad.

Daarom is er bij deze actie gekozen om met name deze ondernemers een blijk van waardering te geven door ze de mogelijkheid te bieden om mee te doen aan de actie “(Winkel)h♥art onder de riem”.

Vanaf 1 juli ontvangen de klanten bij 34 winkeliers (herkenbaar aan een poster op de winkeldeur) bij aankoop van minimaal € 25,00 een kortingskaart. Aan de achterzijde van deze kaart staan alle deelnemende leden vermeld en 10 er van zijn in een groen vak afgedrukt.

Bij deze tien winkeliers kunt u bij aankoop van minimaal € 25,00 aan producten of diensten de actiekaart inleveren en dan ontvangt u € 5 euro korting op het aankoopbedrag. Op iedere kaart zijn willekeurig 10 deelnemers gekozen waarbij de aangesloten horecagelegenheden, kappers en opticiens vaker voor zullen komen.

Er worden 1000 van deze kaarten in omloop gebracht waardoor de HVU in totaal € 5000,00 weggeeft aan het winkelend publiek.

In het najaar zal de HVU met een andere spectaculaire actie komen waar alle aangesloten leden aan mee kunnen doen.

Op www.uithuizen.info staat meer informatie en welke winkeliers aan deze actie, die tot 31 augustus 2020 loopt meedoen.

De onderstaande winkeliers en ondernemers doen mee aan de actie:

[wpgmza id=”5″]