Eindejaarsactie

met hoofdprijs van 1000 euro

De Handels Vereniging Uithuizen komt voor de laatste maand van het jaar met een nieuwe actie. Nadat ze jarenlang de kassabonnen actie hebben georganiseerd start op 28 november de HVU Bingo actie. Met deze actie, die tot en met 2 januari 2021 loopt, maakt het winkelend publiek 2 keer kans op een prijs van 100, 250 en 400 euro. Als klap op de vuurpijl is er 1 hoofdprijs van DUIZEND euro die bij de laatste trekking op 2 januari zal worden getrokken.

Vanaf zaterdag 28 november krijgt het winkelend publiek bij de leden van de HVU (kijk op link naar ledenlijst?) bij aankoop van minimaal € 10,- een stempel die op de HVU Bingokaart geplaatst wordt. Op deze kaart moeten negen stempels van 9 verschillende HVU-ondernemers komen (iedere stempel heeft een uniek nummer). Als de kaart vol is kan hij ingeleverd worden bij de HVU Bingo Box. Er staat een box bij Mitra, de Gezondheidswinkel en Lietmeijer Tweewielers in Uithuizen.

Er zullen twee trekkingen zijn. Op de zaterdagen voor de trekking dient de HVU Bingo kaart voor 17.00 uur ingeleverd worden. De eerste is op 14 december en de tweede op 4 januari 2020. Vervolgens zal er zal contact worden opgenomen met de winnaars die worden uitgenodigd om bij de feestelijke prijsuitreiking aanwezig te zijn. Kaarten die meedoen aan de trekking moeten op de zaterdag vóór de trekking ingeleverd zijn.

De hoofdprijs van 1000 euro wordt op 4 januari getrokken. De HVU Bingokaart staat in de Ommelander Courant van 26 november, 10 en 28 december. De HVU Bingokaart kan ook hier gedownload worden en men mag meerdere keren meedoen. Alleen correct afgestempelde HVU Bingokaarten komen in aanmerking voor een prijs. Alle kaarten waarop in de eerste trekking geen prijs is gevallen doen automatisch mee in de tweede trekking.

De deelnemende winkels zijn herkenbaar aan een poster. Zoals gemeld heeft iedere ondernemer een stempel met een uniek nummer. Bij de deelnemende supermarkten ligt bij de iedere kassa een stempel, ook ieder met een eigen uniek nummer. Op iedere ingeleverde kaart mag er maar 1 stempel per supermarkt op staan.

Het bestuur geeft met deze nieuwe actie een stimulans om toch vooral te kopen bij lokale ondernemers. Voor vele bedrijven is dit een moeilijk jaar geweest door de Corona maatregelen, terwijl ze toch vaak bijdragen aan de leefbaarheid in het Winkelhart van Het Hogeland en aan diverse activiteiten die er georganiseerd worden. Daarom is er bij deze actie ook voor gekozen om alle HVU leden mee te laten doen. Bijvoorbeeld bij de aangesloten ZZP-ers, aannemers, horeca-gelegenheden, kappers en garagebedrijven wordt er een stempel gegeven.

Klik op de onderstaande link om de bingokaart te downloaden:

Hieronder een overzicht van de deelnemers;

[wpgmza id="6"]